Nieuws

De geweldige kweekpotentie van SUPERBOB.

Inmiddels vele toprefenties met nazaten, familieleden van de SUPERBOB! Als vlieger was SUPERBOB natuurlijk al een fenomeen. 4x mee op de ZLU en 4x top 100 met een geweldige afsluiting op een loodzware PERPIGNAN 2018 editie. Één van de zwaarste in de geschiedenis. Nu begint hij als kweker ook door te breken. Dat heeft tijd nodig want met zijn jongen wordt niet gevlogen. Die gaan meestal direct naar het kweekhok.

Met kleinkinderen werd al 4 x een top 100 notering behaald. Patrick Marijnissen heeft één van de beste jaarlingen van Europa dit jaar en dit is een kleinzoon van SUPERBOB. Hij won de 64e Agen ZLU en de 89e Narbonne ZLU vloog. Ook de combinatie Gebraad de Wilde is er succesvol mee. Ook in Roemenie vliegt al een prima kleinzoon.

Meer over superbob

Uit dezelfde familie dwz uit BROERS en ZUSSEN van SUPERBOB. via Bob Jansen behaalden Paul vd Boogaard en Kees vd Graaf uit Ethen dit jaar topresulaten!! Paul vd Boogaard speelde met de 20-039 die dit jaar de 22e nationaal Narbonne en daarnaast won Paul ook nog rond de 30e Nationaal op een ZLU vlucht.

Uit een zus van de SuperBob kweekte Bob Jansen de 18-281, die ging op een bon naar Kees de Graaf uit Ethen. Deze won dit jaar de 29e nationaal Libourne in sector 1 en de 21e nationaal St Vincent (Tarbes) bij de ZLU!

Toch wel een superlijntje, als je bedenkt dat een ook Ronald Geerdink met een kleinkind de 274e Nationaal van Barcelona vloog en Harm Lamers met een jaarling de 161e nationaal Marseille.