DRIE NIEUWE TOPAANKOPEN

In 2018 en 2019 maakte een tweetal broers furore op de ZLU vluchten en werden beiden 1e ASDUIF in het IFC Zeeland op de ZLU vluchten. Beiden vlogen bij Carlo Dominicus uit Goes, het satelliethok van Piet de Vogel. Uit zijn stamduif ZWARTE KO x een duivin afkomstig van Piet kweekte Carlo 2 echte toppers!

De oudste van deze twee genaamd “BLACK DIAMOND” maakte zoveel indruk dat besloten werd hem toe te voegen aan “SPECIAL PIGEONS” In 2019 werd hij gekroond tot de BESTE NL DUIF OVER 3 JAAR op de INTERNATIONALE VLUCHTEN (PIPA RANKING)

“BLACK DIAMOND”
een ZLU fenomeen.

  • 9 prijzen op 10 x zetten
  • 4e ASDUIF ZLU 2018 met daarbij:
  • 7e Nat.Perpignan en de 10e Internationaal 2018
  • 13e Nat. St Vincent
  • 99e Nat Pau
  • Winnaar van 2 ZLU Bokalen
Stamkaart

Gekweekt en gespeeld door Carlo Dominicus uit stamvader ZWARTE KO x duivin van het Breeding Center van Piet de Vogel uit de fameuze JONGE STAYER en HULK lijn.

“TURBO”
van JL Fumiëre uit Frankrijk.
1e Internationaal Perpignan 2021 en 10e Int. Asduif 2021

De laatste vlucht van 2021 INTERNATIONAAL PERPIGNAN werd gewonnen door de “TURBO” van JL Fumiëre uit Frankrijk.

De duif had evenals de “BLACK DIAMOND” een moeder die geboren was op het BREEDING CENTER van Piet (kleindochter “Jonge Stayer”)

Hij won in zijn debuutjaar op 3 achtereenvolgende internationale vluchten een mooie prijs en werd 5e Nationale en 10e Internationale Asduif 2021. De duif maakte een geweldige indruk en is het prototype van een moderne fondduif. Ook de moeder van TURBO kwam naar “SPECIAL PIGEONS”

Stamkaart

“SUPERAGEN”
1e Internationaal AGEN als jaarling en snelste van het gehele concours!

Gekweekt en gespeeld door KH Kanski.

Hierna gekocht door Piet de Vogel en inmiddels topkweker, nazaten in de 1e,2e,3e generatie wonnen al vele topprijzen, waaronder 1e Nat. Marseille Boonen en 1e Nat. Bergerac vd Rhee. Nu toegevoegd aan SPECIAL PIGEONS, vanwege zijn bewezen erfelijke kwaliteiten.

Stamkaart